Beloningsplatform Rijkwaterstaat: tijdelijk gratis Altijd Voordeel-abonnement voor mijden brug A7

  • 8 April 2024
  • 5 reacties
  • 365 Bekeken

Rijkswaterstaat heeft een beloningsplatform gelanceerd voor mensen die vaak over de brug op de A7 bij Purmerend rijden. Vanwege de werkzaamheden aan de snelweg (tussen 8 april en 1 september 2024) worden automobilisten aangemoedigd om anders te reizen of om thuis te werken.

Gratis NS Flex Altijd Voordeel
Tijdelijk biedt Rijkswaterstaat een gratis NS Flex Altijd Voordeel-abonnement aan voor mensen die veelvuldig over de A7 rijden. Na het aanvragen ontvang je een unieke code waarmee je het abonnement kunt aanvragen. NS Flex Altijd Voordeel biedt:

  • 20% korting in de spits
  • 40% korting in de daluren
  • 40% korting in het weekend + feestdagen
  • 40% Samenreiskorting in de daluren voor 3 medereizigers

Naast het abonnement biedt Rijkswaterstaat ook een geldbeloning voor thuiswerkers of mensen die met een ander vervoersmiddel reizen. Thuiswerkdagen en reisbewegingen moeten dan worden bijgehouden in een speciale app.

Voor wie
De afgelopen tijd zijn alle kentekens geregistreerd van auto's die in de ochtend- en avondspits over de volgende wegen reden:

  • de A7 over de brug bij Purmerend
  • de N247 tussen de A10 en de N235
  • de N246 tussen Marken-Binnen en de N244

Werd jouw kenteken kenteken tussen 26 februari en 27 maart 2024 tenminste 4 keer per werkweek geregistreerd? Dan kom je in aanmerking

Meer informatie
Via de website BrugA7.nl kun je nagaan of je in aanmerking komt en direct het abonnement aanvragen. Het complete nieuwartikel van Rijkswaterstaat is hier te vinden.


5 reacties

Badge +3

Spitsreizigers die meer dan 3 keer per week reizen kunnen beter Traject Vrij nemen.

Spitsreizigers die meer dan 3 keer per week reizen kunnen beter Traject Vrij nemen.

Aanvulling op @Robert B 

Werkzaamheden A7 | NS Community

En dan te bedenken dat de NS hier sier mee had kunnen maken door een goed alternatief te bieden voor de auto. Jammer dat zoiets dan weer niet lukt. Nou jammer, triest…. Misschien kan iemand van de NS even contact opnemen met Rijkswaterstaat zodat de informatie op BrugA7.nl wordt aangepast. Voor je het weet betalen reizigers te veel voor Gratis 

🤑

 

 

Ha meer dan 3 keer per week naar je werk reizen is al niet meer van deze tijd. 🤣

 

Reputatie 7

Ha meer dan 3 keer per week naar je werk reizen is al niet meer van deze tijd. 🤣

 

Precies! Neem nu de NS-conducteurs die de kaartjes controleren. Vroeger zag je ze elke dag in de trein, maar tegenwoordig doen ze dat ook via telewerk.

Afhankelijk hoe vaak je moet gaan reizen. En ook of het tegen de spits en daltarieven zijn. Misschienzijn voor sommige mensen beter om dan als dat kan net als in coronatijd thuis te gaan werken. Maar dat hangt ook van je baan af. En wat je beroep is. Als je alleen in de daluren reist dan is een Dal Voordeel handiger of anders als je vaker in de Daluren reist is een Dal Vrij handiger. In de spits is een Altijd Voordeel niet altijd handig dan zou ik een Traject Vrij nemen.

Reageer